hits

Fresh start.Hola amigos! Jeg heter Kristìn. Jeg er en 23 år gammel positiv og blid jente fra Andenes - en pitteliten plass på utkanten av Andøya. Jeg bor på Sortland, hvor jeg har oppholdt meg siden jeg flyttet hit i 2011 etter 2 år i Narvik hvor jeg studerte dataelektronikk. Jeg er nå ferdig utdannet telemontør med fagbrev. 

Jeg har blogget på blogg.no tidligere, da hadde jeg en blogg som het xoxomassacre. Den hadde jeg i hele 6 år før jeg slettet den i begynnelsen av 2015 siden jeg hadde lyst på en ny start. Dette endte med at jeg startet en blogg på blogger(blogspot) som jeg prøvde å brukte flittig men det ble bare litt blogging nå og da - mer skriving enn bilder. Jeg har erfart at blogg.no er det jeg trives best med og derfor hadde jeg lyst til å starte på nytt her. Min første blogg var veldig rosa, jeg skrev for det meste om sminke, klær og mote. Jeg poserte i "dagens outfit" og viste frem alle mine nyeste innkjøp. Så lagde jeg bloggen på blogspot og den var mer personlig og ekte, der skrev jeg så å si bare om følelser og tanker. Men det ble også vanskelig i lengden, siden jeg da hadde best skrivelyst når jeg var nede og i dårlig humør. Jeg har derfor lyst til å prøve å kombinere disse to, litt girly og litt ekte. The best of both worlds. Hvorfor ikke få i både pose og sekk hvis man har muligheten?

Jeg er glad i å skrive og å surfe rundt på pc'en generelt, helst med musikk i ørene. Jeg har blitt kalt for en "selfie-dronning" siden jeg tar over gjennomsnittet mange bilder av meg selv, jeg er min største kritiker og gransker hver en krik og krok av meg selv. Jeg liker å leke meg i Photoshop og synes jeg lærer nye triks der hele tiden. Jeg har et Olympus E-420 som jeg gjerne tripper rundt med på stativ for å ta bilder av meg selv. I bursdagsgave fra bestevenninnen min fikk jeg overta hennes Samsung Galaxy S5 så det er ikke noe tull på Instagram heller. PS: Jeg er litt avhengig av Instagram...

Hva mer er nevneverdig? Jeg er nerdete, dyrevern 101, hobbyalkoholiker, vegetarianer... Jeg er veldig glad i å ta meg en fest i helgene, gjerne både fredag og lørdag! Jeg har vært vegetarianer i 3 år nå og trives veldig godt med det. Jeg går ikke med pels eller skinn og jeg bruker kun dyrevennlige produkter som ikke er dyretestet. Jeg har en forkjærlighet for ostepop og har så å si levd på ostepop tidligere. Jeg hadde dreads i 2 år som jeg begynte å gre ut for et par måneder siden, og da gikk jeg alltid med bandana i håret... men det blir liksom ikke det samme nå i slett hår. Men alt dette kommer jeg sikkert tilbake til senere i lengre og mer utfyllende blogginnlegg.

Jeg ser frem til denne nye starten, jeg bretter opp skjorteermene og ser frem til å få nye søte lesere. Fordi det var det jeg savnet mest med å legge ned den gamle bloggen min, alle de trofaste leserne. ♥

2 kommentarer

Nicole Touch

27.11.2015 kl.05:36

fantastisk flott blogg, skikkelig inspirende man får av å lese denne flinke bloggeren. Ønsker deg en knallbra dag videre, btw så er du velding pen, WOOOW <3 keep up the good work.

Kristìn

29.11.2015 kl.22:20

Nicole Touch: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv