hits

Krapylene mine.


Jeg glemte å nevne guttaboysa mine i mitt introduksjons-innlegg. Jeg har to chinchillagutter med navn Zeppelin og Dexter. ♥ Zeppelin er over 5 år, og Dexter er 4 år. Zeppelin er en standard grå chinchilla som jeg fikk i bursdagsgave fra kjæresten min i 2010, mens Dexter er en hetero beige chinchilla som jeg kjøpte meg selv i bursdagsgave året etter, han kjøpte jeg fra oppdretter i Sverige. Vi hadde altså Zeppelin i 1 år alene selv om chinchilla egentlig er flokkdyr. Eller.. alene og alene. På den tiden hadde jeg også en nydelig liten rottejente som het Nova. :)

Lille Zeppelin, han var ganske ung da vi hentet han. Ikke like ung som Dexter siden han bare var en baby da!

Baby-Dexter! Den første uka med han var slitsom - de gikk virkelig ikke overens med en gang.. men heldigvis gikk det seg til og nå er de uatskillelige bestevenner.

Jeg synes det er veldig gøy å se hvor forskjellig personlighet de små dottene har. Zeppelin er veldig sta og egen, men han liker å få kos. Dexter derimot er det mye lettere å håndtere når de hopper rundt løs, men han vil aldri sitte stille i armkroken min og la meg stryke på han. Jeg har altså en chinchilla jeg kan løfte opp når som helst uten at han blir turbo, og en chinchilla som er hyper ute av buret men som liker å bli dullet med. Zeppelin kan spise av fingrene min uten problem, jeg kan holde en rosin og han biter forsiktig av små biter mens Dexter river til seg frø og mat og vil helst være i fred mens han spiser.

Zeppelin fikk navnet sitt etter Led Zeppelin såklart. Jeg er veldig glad for at det var det navnet som ble valgt, fordi kjæresten min ville at han skulle hete "Murstein"... og Dexter har navnet sitt etter serien, den er så bra! Jeg ville egentlig at Dexter skulle hete Floyd - Led Zeppelin og Pink Floyd liksom, men denne gangen fikk kjæresten min viljen sin(eller han fikk valget mellom ca. 10 navn som jeg hadde tenkt på) ;)

Jeg kommer sikkert til å skrive en god del flere innlegg om dyr, ikke bare fordi jeg er "dyrevern 101" men fordi jeg har hatt det meste man kan ha av smådyr. Jeg har hatt flere hamstere, kanin, marsvin, rotte og nå chinchilla.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv