hits

I fortiden.

Hvorfor blogger jeg igjen? Hvorfor har jeg laget meg en ny blogg? Jeg visste vel innerst inne at jeg ikke kom til å klare å holde meg borte fra blogg veldig lenge... Jeg har vært en typisk "rosablogger" tidligere. Da bodde jeg i Narvik - som vil si at jeg hadde blondt hår og ansiktet fullt av brunkrem... og jeg dedikerte store deler av mitt liv til bloggen. Da var det side opp og side ned med "dagens outfit" og "dagens innkjøp".

Nå har jeg lyst til å kombinere en slags "rosablogg" med mitt eget fristed. Et utløp for mine tanker og meninger. På min forrige blogg her ble det mer bilder enn tekst, mens på bloggen jeg hadde på blogspot i mellomtiden ble det så å si bare tekst. Jeg vil kombinere tankene mine og synspunktene mine på klær og mote. Da jeg startet min forrige blogg her i 2009 skrev jeg på dialekt, helt til bloggen fytlte 5 år, da begynte jeg å skrive på bokmål. Jeg slettet min forrige blogg i januar i år fordi jeg hadde lyst på en ny start hvis jeg noensinne skulle blogge igjen. Min gamle blogg var overfylt av bilder av meg... En hel del fyllebilder og bilder av meg fra både "fjortis" og "emo"-perioden min og de synes jeg ikke behøver å se dagens lys lengre. *le*

De månedene da jeg ikke blogget så var jeg nok utrolig irriterende overfor mine nærmeste, jeg plaget de med å skrive lange tekster i facebookchat'en bare for å få ut frustrasjon, glede og ting som faschinerte meg. Jeg bruker å si at jeg er ikke så flink til å prate, men jeg kan godt skrive. Jeg liker hverken å snakke i telefonen eller å snakke seriøst in real life. En av mine nærmeste venninner bruker å ringe meg og fortelle om sine problemer også legger hun på slik at jeg kan skrive tips og råd på facebookchat til henne. Jeg liker den digitale verden for å si det slik. 

Noen folk trener eller rydder når de vil få ut følelser som aggresjon og frustrasjon - jeg blogger.

5 kommentarer

Lisa Rorvik

28.11.2015 kl.16:50

Kjenner meg sø igjen i mye av det du skriver, kjempe fint bilde av deg :)

Gina Angelica

28.11.2015 kl.16:53

Jeg skjønner hva du mener! Jeg har bestemt meg for å ha litt av hvert, er utrolig godt med variasjon, bruker selv min blogg som en dagbok nesten <3 ha en super dag, å ta gjerne en titt innom bloggen min ?

Ingvild

28.11.2015 kl.17:45

Slik var det med meg også, kom tilbake en lang stund etter jeg hadde slettet min forrige blogg. Det er så mye lettere å uttrykke seg skriftlig...

Stå på med bloggen din. Du har en veldig inspirerende stil!

Kristìn

29.11.2015 kl.22:21

Lisa Rorvik: Takk! :)

Kristìn

29.11.2015 kl.22:21

Ingvild: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv