hits

Berg og dalbane.

Det å alltid ha noe hengende over seg, som en stor grå sky.

2014 var en berg og dalbane for meg. Jeg vil ikke gå så mye i detaljer om hver enkel situasjon jeg måtte takle men jeg kan si såpass: Året begynte med at jeg ble dumpet og jeg visste hverken hva jeg skulle gjøre eller hvor jeg skulle gjøre av meg i begynnelsen. "Enten så går det bra, eller så går det over". Det er sannhet i det, men med en gang man har løst et problem så dukker det opp et nytt. Livet føles som et spill hvor man må tenke nøye over valgene man tar slik at man kan levle opp og gå videre.

Jeg vil påstå at jeg tok bruddet rimelig bra. I det minste virket det slik utad. Jeg holdt meg opptatt. Jeg reiste hjem til min kjære mor hver helg i flere(mange) måneder, jeg gikk tur med musikk på ørene, jeg flyktet inn i filmer og serier, jeg var sammen med gode venner. Med tiden ble alt lettere og jeg begynte å trives med meg selv og min livssituasjon igjen. Jeg var singel lengre i fjor enn jeg hadde vært siden jeg var 14 så det var på en måte godt å få kjenne litt på følelsen av ensomhet.

Man må trives med seg selv før man kan trives med andre.

Jeg sluttet å flykte men jeg er et helt annet menneske nå enn jeg har vært tidligere. Jeg har innsett at jeg har vært et veldig lett bytte, jeg har latt folk utnytte meg og jeg har vært undertrykt alt for ofte. Hvis du ikke står opp for deg selv, hvem skal da gjøre det?

Jeg angrer ikke på noe, selv om jeg fikk høre flere ganger i fjor hvor trist folk synes det var. "Dere var jo sammen i tusen år!" All erfaring er god erfaring og alt jeg opplever styrker og former meg som menneske. Dessuten hadde jeg nok ikke vært der jeg er i dag uten min bagasje. Etter mye om og men, og mange feile valg så innser man hvor man hører hjemme og hvordan man vil ha det. Det er bedre å gå baklengs i riktig retning enn å løpe feil vei.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv