hits

Ærlighet varer lengst.

Sannheten kommer alltid frem til slutt.
Vil du vite noe - spør.
Ærlighet varer lengst.
 
Jeg har hørt flere som har sagt at de kan fortelle "en liten hvit løgn i ny og ne" men jeg tenker slik at hvis man først har begynt å lyve om de små tingene kan det vel fort balle på seg og plutselig lyver man om større ting også.
 
Jeg er en rimelig ærlig person. Jeg har flere ganger fått høre at det er veldig lett å bli kjent med meg og at jeg er veldig åpen... kanskje litt for åpen og ærlig til tider. Men det er vel bedre å "wear my heart on my sleeve" enn å være like innesluttet og lukket som en gammel sardinboks.
 
Da jeg var barn/tenåring og bodde hjemme var jeg en veldig utspekulert person. Min mor pleide å si at jeg alltid prøvde å lure og snike. Det som fristet mest å gjøre var såklart de tingene jeg ikke fikk lov til, og det var jo selvfølgelig det jeg gjorde. Men så vokser man opp og finner ut at det ikke er så stort å kunne spise godteri i ukedagene eller leke med fyrverkeri hvis man vil.Hvorfor lyver vi egentlig? Jeg vet at noen får et "rush" av det. Jeg vet også at det er veldig lett å fortsette å lyve om en historie eller en hendelse hvis man først har begynt. Men i bunn og grunn er det helt unødvendig og slår som regel tilbake i ansiktet på en - siden sannheten alltid kommer for en dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv