hits

Miss Independent.

Jeg har kalt meg selv for Miss Independent i flere år nå. Kallenavnet kommer selvfølgelig fra sangen med samme navn som tilhører Ne-Yo.

Jeg er Miss Independent... Jeg liker i hvert fall å tro det. Jeg liker å se på meg selv som selvstendig og jeg er kanskje litt som et barn sånnsett. Jeg vil klare ting selv, jeg vil håndtere situasjoner selv. Noe som kan være både en god og en dårlig egenskap. Jeg føler meg sterk av å takle motgang alene, samtidig som jeg blir utmattet av det - men jeg slipper i hvert fall å føle meg vanskelig, masete eller sytete overfor mine nærmeste.

Selvfølgelig er det ikke alt man skal måtte deale med ene og alene. Jeg har vært redd for å spørre om hjelp tidligere, men dette har jeg blitt flinkere til. Jeg er flinkere til å sette grenser, flinkere til å si nei og flinkere til å åpne meg. Men det skal litt til for å komme seg inn i min "inner circle" hvor jeg legger alle kortene på bordet og forteller absolutt alt. Som jeg har skrevet før så er jeg en veldig ærlig person, men jeg liker ikke å plage andre med mine problemer.

Miss Independent - Take it or leave it.

2 kommentarer

Anette

18.01.2016 kl.17:59

Utrolig fint bilde av deg!

Ønsker deg en riktig fin uke <3

Kristìn

20.01.2016 kl.07:56

Anette: Takk. :)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv