hits

Cruelty free.

Det er mange som tror det er vanskelig å velge produkter som er dyrevennlige. Det vil si produkter som ikke er testet på dyr. Men det er det strengt tatt ikke, flere og flere produkter innenfor både kosmetikk og hygiene blir animal friendly og cruelty free. Jeg vil skrive et ganske kort og enkelt innlegg om dette først, før så å gå nærmere inn på det ved en senere anledning. Bruker du colgate tannkrem? Bytt til Solidox. Behøver du en ny lypsyl? Skaff deg en EOS. Leter du etter en dyrevennlig deodorant? Kjøp Sterilan. Man behøver ikke å legge masse penger i luksuriøse merkevarer for å skaffe seg produkter fra bedrifter og merker som avstår fra dyretesting. 

Dessverre henger fortsatt flere av de store merkene etter, men det kommer seg sakte men sikkert. Noen merker har hoppet frem og tilbake fra PETA sin cruelty-free liste. De har vært der, også blitt tatt bort også er de tilbake igjen. Yves Rocher, Victoria's Secret og L'Oréal er slike merker. Dette er nødvendigvis ikke fordi merkene og bedriftene ikke satser på dyrevennlige produkter, men fordi noen av produktene deres blir solgt i Asia. Et spesielt eksempel på dette er Kina, hvor dyretesting er påbudt for å få lov til å selge produktet... Veldig dumt og gammeldags spør du meg. Skjerpings Kina! 

Dette vil altså si at leppestiften jeg bestiller fra Yves Rocher i Sverige ikke er testet på dyr men reiser jeg til Kina og kjøper den samme leppestiften så er den nok dyretestet. Tidligere kjøpte jeg så og si alt av kosmetikk fra Yves Rocher men nå har jeg gått mer over til Isadora. Isadora er 100% dyrevennlig. Jeg kan jo nevne flere dyrevennlige merker som jeg kommer på i farten: Boots, H&M, Carmex, Lush, Soap & Glory, Makeup Mekka, Balmi, Simple, Lumene og I love...2 kommentarer

Maren

16.12.2015 kl.21:12

Veldig bra innlegg, fint du setter fokus på et så viktig tema:)

Kristìn

16.12.2015 kl.21:15

Maren: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv