hits

Better, not bitter.

"Let the past make you better, not bitter."

Dagens visdomsord. Man kan ikke leve i fortiden, man kan heller ikke forandre fortiden eller glemme den. Dårlige minner skal ikke skyves under en stol, men samtidig må man også komme seg videre i livet. Man må leve i "nuet" og ta en dag av gangen. Jeg har i hvert fall funnet ut at det er det som fungerer best for meg.

Jeg prøver å være den beste mulige versjonen av meg selv for tiden. Jeg har nevnt flere ganger før at jeg har vært en bitch tidligere, mens nå er jeg litt for dumsnill til tider og lar meg utnytte av mine nærmeste. Jeg må finne en mellomting fordi det er for lett å være for snill og da blir man brukt. Jeg må bli litt mer bitch igjen, bare ikke helt bitch slik som som jeg var. For eksempel kan jeg nevne at jeg aldri har tatt hint når kompiser har tråkket over streken og prøvd seg på meg, alle rundt meg kan se det men jeg selv har unnskyldt boys og sagt at de bare er hyggelige. Men det er fordi jeg selv har opplevd flere ganger at folk har tatt min vennskapelighet som flørting, jeg er jo bare hyggelig!

Jeg angrer ikke på noe som har skjedd i mitt liv, jeg har en del bagasje og har opplevd mye dritt men det har formet meg til det mennesket jeg er i dag. Det som ikke dreper gjør deg sterkere. - Det har jeg også skrevet før men det er korrekt. Without struggle there is no progress... Dæven, jeg kan jo mange inspirerende quotes.

Jeg har blitt knust av hjertesorg, jeg har slitt med angst, jeg har vært diagnosert som psykisk syk, jeg har vært suicidal, jeg har vært deprimert, jeg har slitt med spiseforstyrrelser, jeg har blitt både brukt og misbrukt. Men det har gitt meg bein i nesa, der inne, ved siden av okseringen min. *muskel emoji*

Én kommentar

Line

29.12.2015 kl.14:19

For en historie! Stå på

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv