hits

Ikke mat.

Er det noe jeg angrer på så er det at jeg ikke hentet alle blogginnleggene mine om dyrevern på den forrige bloggen min. Jeg husker at jeg skrev et langt og sinna innlegg om Farmen-Frank etter at han hadde skutt et lam i hodet med tre kuler, bare for å provosere på tv.


Jeg husker at han sa på tv at han aldri kunne vært sammen med en vegetarianer, og at jeg tenkte "kjære" Frank, jeg ville ikke ha tatt i deg om du så var det siste mannfolket på kloden.

Jeg er ikke en "nazi-vegetarianer". Jeg har hatt samboer som var kjøtteter og det gikk helt fint. Jeg både kjøpte og lagde kjøttretter til han. Jeg har heller ikke noe problem med å sitte ved samme bord som folk som spiser kjøtt eller fisk. Men jeg liker også å provosere. "Tænk på grisongan!"


Da jeg ble vegetarianer merket jeg jo at folk hadde visse forventninger til hvordan jeg skulle være uansett. Ja jeg var kanskje litt stereotypisk med dreads-håret mitt... Jeg husker at Farmen-Frode i 2013 sa at "dreads er for lesbiske vegetarianere med katter og rare potteplanter i vinduet". Da lo jeg for meg selv og tenkte joda, jeg er både vegetarianer og har dreads men jeg er allergisk mot katt og kaktus er ikke vel ikke en rar plante.

Jeg fikk høre "hvor er vegetarianer t-skjorta?" Så jeg slo like gjerne på stortromma og kjøpte meg t-skjorter og topper fra både NOAH, WWF og Dyrebeskyttelsen. Hvorfor ikke? Det er klær i god kvalitet med motiv og budskap jeg brenner for og pengere går jo til en god sak.

Én kommentar

Ida !!

23.12.2015 kl.05:19

Mmmmmmm..... bacon!!!

Hahaha :'D :*

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv