hits

Derfor er jeg.


Dette smykket kjøpte jeg meg selv i bursdagsgave i 2014, det er fra Dyrevernalliansen. Det er i ekte sølv og motivet har en rev på den ene siden og på andre siden står det: "Jeg føler, derfor er jeg".


De som kjenner meg vet at det jeg brenner mest for i verden er dyrevern. Jeg har sett de fleste populære dokumentarene om dyrevern som finnes - Earthlings, The Cove, Blackfish, Sharkwater, Cowspiracy og Forks over Knives for å nevne noen.

Jeg har fått spørsmål om hvorfor jeg ser slike filmer når de gjør meg både trist og sint. Svaret er fordi jeg blir engasjert. Jeg vil gjøre noe, og vi kan alle gjøre noe. Meatless Monday er jo en trend som har begynt å ta litt av for tiden, og det synes jeg er helt supert! Det er ikke bra å spise kjøtt hver eneste dag uansett hvor mye noen prøver å godskrive det. Istedenfor å kjøpe colgate tannkrem kan du kjøpe solidox som er dyrevennlig - ergo ikke testet på dyr.

Jeg har tatt flere slike grep. Jeg ble vegetarianer etter at jeg egentlig bare skulle prøve en kjøttfri måned, det er nå 3 år siden... Jeg har flere "skinn"jakker av polyuretan, og jeg har sett flere plagg som er så fine og bra laget at de ser ekte ut selv om de er 100% dyrevennlig. Fuskepels kan være like fint som ekte pels - spesielt i mine øyne siden jeg synes pels kun er fint på sin rette eier - altså på dyret selv.


Tenk over det neste gang du tar på deg canada goose-jakken din.

2 kommentarer

Ida-Marie

03.01.2016 kl.21:47

Så bra det er flere som engasjerer seg i dyrevern. Ønsker selv å bli flinkere og mer engasjert når det kommer til akkurat dette temaet. Fin blogg :D

Kristìn

03.01.2016 kl.21:48

Ida Solheim: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv