hits

Stresse for å ikke stresse.

Jeg har endret meg ekstremt mye de siste årene. For det første så har jeg blitt en mye mer hyggelig person. Jeg er vennlig med alle og jeg tror godt om alle til det motsatte er bevist. Jeg var en real bitch før, mens nå har jeg så mye samvittighet at det tærer på meg det også.

Jeg hater å stresse, så jeg stresser for å ikke stresse... Jeg er alltid tidlig ute, jeg brukte å gå på jobb 1 time før jeg begynte slik at jeg hadde en halvtime for meg selv på kontoret. Jeg kan sitte på flyplassen i flere timer før jeg skal reise med fly, og jeg går til busstoppet en halvtime før bussen i det hele tatt kjører fra busstasjonen. Det er slitsomt. "Er det ikke bare å roe seg ned og slutte da?" Nei. Det er lettere sagt enn gjort.

Denne julen har fått meg til å innse mye, om hvordan jeg er som menneske og hvorfor jeg har blitt slik. Før brydde jeg meg mest om meg selv - nå setter jeg meg selv sist. Jeg går rundt å bærer på alle andre sine problemer, helt til det blir for mye og jeg kreperer i en suppe av følelser. Det er slitsomt. Jeg har alltid vært en lytter. "Psykolog Kristìn". Jeg spør alltid hvordan andre folk har det men folk spør sjelden hvordan det står til med meg. Det er ikke så nøye med meg. Så lenge de rundt meg er glade og fornøyde så kan jeg være ulykkelig. Jeg vil heller være misfornøyd enn at andre skal være det. Men jeg innser jo at ved å leve på denne måten så drar jeg meg selv ned i dritten - gang på gang. 

Det er faktisk lov til å være litt egoistisk. Det er mitt liv og jeg tar mine egne valg. Jeg forsøker i hvert fall, selv om jeg vet at jeg alltid har vært et lett bytte når det gjelder å bli overtalt. Det er lov til å si nei, det lærte jeg av psykologen min. Er det noe du virkelig ikke har lyst til og som du ikke behøver å gjøre? Si nei. Det er ikke en svakhet å kunne si nei - det er en styrke. 

Nyttårsforsett for 2016: Stå mer opp for meg selv. Sette ned foten. Si nei. Gjøre det JEG vil. Slutte å stresse 24/7.

Én kommentar

29.12.2015 kl.09:25

Hei! Du vant konkurransen på blogg.no om å vinne Total RejuveNation :) Send en mail med navn og adresse til vilde.bruvik@nettavisen.no, så får du premien i posten. Godt nytt år!

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv