hits

2016.

2015 var ikke mitt beste år. Året har innebåret mye drama, dritt, tårer, smerte og et hjerteknusende dødsfall. Men jeg har også opplevd positive situasjoner og jeg har en del gode minner fra året også. Jeg har fullført utdannelsen min og fått fagbrev som telekommunikasjonsmontør. Jeg har vært så heldig å få tilbake (eks-)kjæresten min som var min bestekompis, samboer og forlovede i mange år. Jeg har sluttet å dedikere så mye tid og energi på folk som er utakknemlige og ikke setter pris på det. Jeg har vokst som menneske, etter å ha vært vinglete og usikker så har jeg endelig blitt bestemt. Jeg vet hva jeg vil ha, hvordan jeg vil bli behandlet og hva jeg fortjener. Jeg har vært veldig dumsnill til tider og latt meg selv bli trødd ned i dritten men jeg er sterkere psykisk enn jeg har vært tidligere.

Jeg var på hippie-festival på Karlsøya i sommer og jeg synes det var morsomt at folk kalte meg for "hippiesigøyner" og "indianer". Men så greide jeg ut dreadsene mine og innså at jeg bare ville være meg. Er ikke det nok? Hvorfor skal man alltid måtte sette et stempel på det? Jeg har vært innom flere "stiler" tidligere i mitt liv men jeg trives best uten en merkelapp. Kroppen min støtte ut smiley-piercingen min tidlig i år og jeg kommer nok aldri til å ta den på nytt heller.

Jeg håper 2016 byr på mye latter, moro og glede. Jeg ser frem til å dele året mitt med folk som betyr noe for meg, folk som er ekte og folk som er der for meg i retur også. Jeg er lykkelig sammen med min kjære og vi håper og satser på å få starte mange år sammen igjen.

Her er noen bilder fra fine stunder i 2015.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv