hits

That's how you know you fucked up.

Til tider så har jeg litt vanskeligheter med å formulere meg her på bloggen, fordi jeg vil at den skal være personlig men samtidig vet jeg ikke alltid hvor mange gram av privatlivet mitt jeg har lyst til å dele med omverden.

2015 var et turbulent år for meg. Jeg har vært singel, jeg har vært i forhold, jeg har vært singel... Jeg har lært veldig mye om meg selv det siste halvåret. Jeg har latt meg selv bli brukt av nære relasjoner gang på gang og dette prøver jeg å sette en stopper for nå. Jeg kan ikke være psykolog for alle.

Jeg har alltid sagt at man ikke kan trives med andre før man trives med seg selv, og det er dette jeg har jobbet mye med de siste månedene. Jeg ville ikke være usikker lengre, jeg ville ikke være vimsete og vingle frem og tilbake. Innerst inne visste jeg jo grunnen til hvorfor jeg oppførte meg slik, så til slutt var tiden inne for å være ærlig med både meg selv og omverdenen. *muskel emoji*Ellers da? Etter at jeg var ferdig med å se alt av Sons of Anarchy så vet jeg fortsatt ikke helt hvordan jeg skal fortsette livet mitt uten det...

Én kommentar

Iselin Renée

04.01.2016 kl.15:45

Den serien er veldig bra ja :)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv