hits

Kilogram og karbohydrater.

Jeg så å si levde på ostepop før, spesielt da jeg bodde alene i Narvik for noen år siden. Jeg følte til slutt at ostepop var den eneste grunnen til at jeg gikk opp i vekt/ikke kom meg ned i vekt så nå har jeg sluttet totalt med det. Jeg har ikke spist ostepop siden 2015, det er jo "bare" 2 uker siden men det er i det minste en start. Begynnelsen er vel alltid verst. Jeg er jo vegetarianer så ellers spiser jeg rimelig sunt av middager og slikt.


Siste gangen jeg spiste ostepop, i fjor. #mylifebelike

Jeg er ikke så glad i godteri generelt, men ettersom kjæresten min kjøpte sjokolade, karamell, lakris også videre så ble det jo gjerne til at jeg også spiste av det. Brus kuttet jeg helt ut for noen år siden og nå synes jeg at brus er forferdelig. Tidligere drakk jeg opp colaboksene til kjæresten min mens nå har jeg helt stygga på cola. Jeg har alltid likt salt snacks og potetgull best, med ostepop øverst på lista. Men 2016 er en ny start og en ny Kristìn. I matveien i hvert fall.

Tenk langsiktig. Vil du ha den sjokoladen nå, eller vil du ha drømmekroppen i fremtiden?Det eneste problemet mitt er at jeg er veldig... "alt eller ingenting". Så nå siden jeg har kuttet ut alt usunt og kjøpt inn yoghurt, smoothies og proteinbarer så får jeg dårlig samvittighet om jeg spiser noe usunt. Jeg spiste en liten porsjon pomfritt i helgen og jeg følte meg uvel. Men, det er lov å kose seg!
- Spesielt når det er helg. Vil jeg kose meg med noe godt så spiser jeg kjeks(Salinas og Ritz), Hummus chips eller Kims Crisps bølgechips med 60% fullkorn. :)

2 kommentarer

Maren

14.01.2016 kl.20:19

Så flink du er, masse lykke til:). Jeg prøver å kutte ut sjokolade, har vært helt avhengig, ikke enkelt:):):)

Kristìn

17.01.2016 kl.02:02

Maren: Nei det skal være både snickers og twist! Hahahaha :D too soon?

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv