hits

Det som kommer ifra hjertet.

Jeg hører på det meste av musikk. Ikke alt. Folk som sier at de hører på all musikk... Really? Hører du på russisk opera du da?

#denfølelsen
Jeg satt å hørte på Kim Lie, som synger og smårapper ærlig og ekte om viktige tema. Jeg hørte på låten: Det som kommer ifra hjertet. Plutselig roper min mor fra etasjen under meg: Jeg blir sprø av den der musikken din!!!

Jeg hadde da hørt på musikk i flere timer. Både Biggie Smalls, toppliste-artister som Tungevaag og gamle klassikere som Men at Work og Scorpions. Men norsk musikk og Kim Lie med litt hippiefølelse det ble for ille...Som dere kanskje skjønner så er jeg hjemme på øya mi. I går var jeg sammen med mine nærmeste her og det endte med et langt nachpiel. I går var bare en av de 2 uteplassene åpen her(storby vøttø!). Mea som det heter stengte klokka 2 så da bar det til en av mine fine folk. Lillebroren min var på lan og det var egentlig hovedgrunnen til at jeg dro ut i går, siden jeg uansett hadde sjofør. Men han glemte selvsagt av meg og dro hjem og la seg, så klokka 7 i morges tuslet jeg et par kilometer hjem. Brrrrr!

I dag var hele gjengen dårlig. Jeg som er så heldig og aldri blir fyllesyk var gira, men når de andre bare ville spille, sove og se på Netflix så orket ikke jeg å dra ut alene så jeg har bare vært hjemme og slappet av. Givende lørdag! Eller ikke.


De gale har det godt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv