hits

Min kropp, mitt valg.

Som jeg har skrevet tidligere så er mitt nyttårsforsett å spise sunt, trene og gå ned i vekt. Jeg har gjennomsnittlig(så å si i hvert fall) spist en pose ostepop om dagen siden 2009, derfor var det på tide å gjøre noe og nå har jeg ikke spist ostepop siden i fjor. *muskel emoji*

Noen av mine nærmeste, spesielt venninner har spurt meg om dette og det er jo helt greit. Jeg svarer på alt. Jeg har alltid sagt at dumme spørsmål får dumme svar. Problemet er bare det at når jeg har svart så har de blitt direkte sure. Hvis jeg har lyst til å gå litt ned i vekt så er vel det mitt valg? Ene og alene. Det er jo jeg som skal drage rundt på dette skråget uansett. Det er jo jeg som står å gransker kroppen min i speilet og vet om alle mine skavanker. Om jeg veier 60 kilo eller 40 er vel bare min sak???? Eller? Har jeg misforstått noe? Det virker faktisk slik.Jeg driter vel i om du veier 80 kilo eller 100+. Dette handler ikke om deg, det handler om meg. Min kropp, mitt valg. På noen år har jeg doblet kroppsvekten min, derfor har jeg lyst til å gjøre noe med det før jeg dobler den atter en gang... Det er ikke sikkert at det hadde skjedd uansett, men det er ikke noe jeg har lyst til å risikere heller.

At jeg får kommentarer og komplimenter om at jeg ser bra ut er selvfølgelig koselig og en positiv ting det. Men det hjelper jo ikke så mye når jeg ikke ser det selv. "Du kommer til å gå for langt!" Ja for all del, jeg synes at "beinrangel" er nydelige men jeg har en god del kilo å ta av før jeg i det hele tatt nærmer meg det stadiet. Den dummeste kommentaren jeg har fått fikk jeg faktisk i går.. "Det er kun sminken i ansiktet som kommer til å skille deg fra en gutt!" Ja okei, tusen takk. Guttekropp here I come!

2 kommentarer

hellaaa

20.01.2016 kl.11:54

forsto jeg det riktig som at vennene dine er sur pga du vil spise sunt å gå ned I vekt? syns du fortjener støtte istede. flink er du :)

Kristìn

20.01.2016 kl.12:23

hellaaa: Jepp.. greit at de kanskje ikke synes at jeg behøver det eller noe slik, men et par av de ble direkte sure... Jeg synes at det var virkelig teit gjort.

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv