hits

Den gamle garde.

"Man skal respektere de eldre"... Ja, kanskje det. Men betyr det at de eldre skal få lire av seg hva de vil uten at noen skal kunne si noe på det? Jeg har kanskje hatt litt annerledes hår tidligere(dreads), jeg har ring i nesen og tatoveringer på armene og i nakken. Gjør det meg mindre verdig?

Jeg er lei av å bli stemplet som en "pøbel", eller sett på som en ekkel og ufølsom person bare på grunn av utseendet mitt. Det faktum at jeg valgte å pierce nesen på 18-årsdagen min skal vel ikke definere meg som menneske... (?)

Jeg kan skrive litt om hvorfor jeg skaffet meg septum - også kalt oksering i nesen. Septum er den peneste piercingen jeg vet om og jeg hadde lyst på det i mange år men min mor sa nei, så selv etter at jeg flyttet hjemmefra så lyttet jeg til min mor. Helt til jeg fylte 18 og ble "voksen på papiret". Jeg ville gjøre noe for å vise at jeg ikke ble kontrollert av min mor eller noen andre lengre, så jeg fikk meg ring i nesen. Nå var jeg stor og kunne bestemme selv, endelig kunne jeg gjøre alt det jeg alltid hadde hatt lyst til tidligere. Jeg skulle slutte å bry meg om hva alle andre syntes og mente.

Jeg prøver å la være å bry meg, jeg prøver å la dumme kommentarer prelle av meg. Jeg har hørt ekstremt mange vitser om kyr og okser så det er jeg så vant til men dessverre er det ikke alltid like lett. Det spørs jo også på hvem kommentarene kommer fra. Det var greit å få dritt for ringen i nesen i begynnelsen, jeg hadde ikke regnet med noe annet. Men det blir litt hakk i plata etter 5 år.

Jeg kan bare være meg, og hvis du ikke kan respektere og godta det så får det bare være. Dessuten trodde jeg at det var slutt på den tiden da utseendet skulle ha så mye å si, det er overfladisk og feil. Jeg er den samme personen psykisk selv om jeg kanskje ser litt annerledes ut fysisk. Take it or leave it.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv