hits

Cash rules everything around me.

Wu-Tang Clan's sang C.R.E.A.M(Cash rules everything around me) inneholder en hel del sannhet. Men hvorfor er det egentlig slik? Gjør penger deg lykkelig?

"Money can't buy happiness."

Jeg ville heller hatt en jobb hvor jeg tjente lite men trivdes med det jeg holdt på med enn en jobb hvor jeg tjente mye men hatet jobben i seg selv. Penger er ikke alt - mener jeg i hvert fall.. denne diskusjonen har jeg hatt med vennene mine flere ganger. De argumenterer med det at hvis man har mye penger kan man kjøpe seg alt man vil ha, alt man vil ha å spise og drikke og opplevelser og minner.. men jeg mener at man kan i større grad sette pris på materialistiske ting, sine nærmeste og fine episoder i sitt liv hvis man har jobbet for det. Grunnen til at jeg også nevner "sine nærmeste" er fordi jeg føler at hvis man er rik så kan man fort bli utnyttet av andre, hvis folk vet at du har penger ser jeg for meg at de svermer rundt deg som fluer til den lyse pc-skjermen på en mørk sommernatt.Penger kan også endre folk veldig mye, og mange krangler bunner i penger. Jeg tenker spesielt på arveoppgjør hvor søsken ikke klarer å bli enig og heller ender med å hate hverandre resten av livet. Er det verdt det? Jeg tror nok svaret er nei.

Dessuten mener jeg at det finnes mye morsomt man kan gjøre som er helt gratis. Alt trenger ikke å være så dyrt så lenge man er kreativ.

Men med penger kan man kjøpe ostepop, og ostepop er jo lykke. Så kanskje penger kan kjøpe lykke likevel... Hilsen en tørrlagt ostepopoholiker som ikke har spist ostepop siden i fjor. Jeg er veldig stolt av meg selv nå altså!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv