hits

Go H&M!

For noen år siden da jeg begynte å bli en shoppaholiker elsket jeg å handle på Bik Bok og jeg kjøpte så å si alle mine klær dær. Men så synes jeg at det tapte seg litt så jeg begynte å handle mye mer på Carlings heller - back in the dayz da Carlings bare hadde et pittelite hjørne med jenteklær. Det var da jeg oftest gikk med dødningehoder og hullete/mønstrete/fargete tightser. Jeg har skrevet om "stil" før og at jeg ikke har noen spesiell stil lengre... Men at jeg har vært/blitt kalt både emo(mye sort) og hippie(mye farger og dreadlocks på hodet). Nå som jeg føler meg mer voksen innser jeg at jeg går med litt av alt egentlig. En dag kan jeg gå i helsort mens en annen dag tar jeg på meg min regnbuefargede topp og blomsterkrans i håret.

Jeg har blitt mer glad i basisplagg, topper med polokrage for eksempel. Jeg synes det er så pent! Og cardigans, jeg har bare... 3 stykker tror jeg men jeg synes det er så fint med slike klær som man kan bruke til hverdags men også se mer "classy" ut til fest.

Jeg har fått opp øynene for H&M. Tidligere handlet jeg bare fra Divided-kolleksjonen mens nå sikler jeg over fine gensere, singletter og dongeribukser.

Disse godbitene har jeg klikket hjem fra H&M. *glorie over hodet* Men er det ikke det søndager er til for? Avslapping og nettshopping. ;)

2 kommentarer

lisarorvik

21.02.2016 kl.18:01

Så mye fint :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Evelin

21.02.2016 kl.19:08

så mye fint :D

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv