hits

Skutt av Amors pil.

Jeg tenker på Barney i How I met your mother som sier: 
"I slept with her once and I caught feelings!" om Robin.

Å bli smittet, å bli forelsket, å bli skutt av amors pil. Det var gøy da jeg var yngre - jeg var forelsket i kompisen til storebroren min, jeg var forelsket i nabogutten, jeg var forelsket i gutten i klassen, jeg var forelsket i broren til venninnen min. Ja... jeg var forelsket. Alle var så pene, og da var det nok å være pen. Jeg trengte ikke å vite fornavnet til fyren før jeg var blitt forelsket. Jeg endret preferanser oftere enn jeg skiftet sokker.

Men det var før, når det å være "kjærester" var å sitte og se på hverandre og fnise på hver sin side av klasserommet. Kjempeseriøse greier... Nå hadde det ikke vært like lett, i hvert fall ikke når man er så kravstor som jeg har blitt. Jeg hadde hverken orket, turt eller hatt lyst til å hoppe inn i noe som ikke føltes 100% riktig. Jeg synes jeg har brukt min porsjon av tid og energi til folk som tydeligvis ikke har vært rett for meg.

Men jeg savner jo såklart litt å være kid og uskyldig igjen. Jeg husker at jeg var så forelsket i gutten i musikkvideoen til Bomfunk MC's - Freestyler. Han var den første jeg så med dreads noensinne. *stjerner i øynene*

Er følelser noe man plutseli får? Eller kanskje det er noe som ligger å ruger i underbevisstheten. Jeg var jo "bare bestevenn" med kjæresten min i 2 år før vi ble sammen og det endte med et relativt langt forhold, og etter 2 år fra hverandre fant vi tilbake til hverandre igjen. Det er jo veldig greit å kjenne hverandre før man blir sammen, så blir det ingen overraskelser og man vet allerede at man trives og fungerer godt sammen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv