hits

Drømmebildet.

I 2014 da jeg var singel snakket jeg mye med mine nærmeste om at den neste kjæresten min skulle være så tilnærmet lik drømmebildet mitt som mulig... Advarsel: dette er det mest overfladiske blogginnlegget jeg noen gang har skrevet.. joda, hvorfor skulle man være sammen med noen som ikke er den fineste man vet om eller den beste personen man noen gang har møtt - MEN jeg vet jo at personlighet er viktigere enn utseendet... og ikke minst humor(!)

Jeg hadde da en liste over kriterier som jeg ville at min nye utkårede skulle fylle ut. Denne listen viste jeg til mine nærmeste og de bare lo av meg og syntes at jeg var teit. Det var jo mest på skøy mens nå i ettertid er jeg helt enig med mine nærmeste og jeg har dessverre erfart at et bra utseende ikke kan gjøre opp for mangelen på en god personlighet.

- Han skulle ha langt hår. "Har man langt hår er alt greit." I ettertid ler jeg av meg selv mens jeg rister på hodet og tenker at NEI, det er virkelig ikke slik.
- Han skulle gå med Converse. Converse er de fineste skoene som finnes, skulle jeg(mot formodning) gifte meg skulle jeg giftet meg i Converse.
- Han kunne gjerne ha hull i øret eller utvidede ører slik som jeg selv har. Med hull i bare det ene øret skulle det være ring, ikke bling-bling.
- Han skulle ha en careface stil, ergo ikke være særlig interessert i merkeklær.
- Han skulle være sterk men ikke ha veldig markerte muskler som sixpack siden jeg virkelig ikke synes det er så fint som alle skal ha det til.
- Han kunne gjerne ha tatoveringer men helst ikke randome tatoveringer som tribals eller koi-fisker bare fordi at det er "kult"- noe som jeg forresten ikke synes at det er.
- Han kunne gjerne ha føflekker og fregner siden jeg synes at det er nydelig.Så sluttet jeg med mine høye standarder og jeg sluttet å tenke så overfladisk. Så lenge man finner seg en kar som man trives sammen med så skal man være fornøyd. En som kan få meg til å føle meg bra, uansett om han har kort hår eller merkeklær. Dessuten blir jo en person finere i utseendet hvis vedkommende har en fin personlighet, mens dersom personen er en drittsekk blir vedkommende automatisk styggere i utseende også. Nå trives jeg veldig godt med sossesveis-mannen min. ♥

Én kommentar

Lovise Larine

23.02.2016 kl.21:01

Jeg visste ikke hvordan drømmefyren så ut før jeg ble sammen med han, hihi :)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv