hits

Psykolog Kristìn.

Forutenom blogging er mine største fritidssysler Instagram, Snapchat og Facebook. Jeg har blitt flinkere på Instagram synes jeg siden jeg tidligere spammet og la ut minst 5 bilder om dagen. Samme med Snapchat, da det var nytt sendte jeg fellessnaps av middagen min(osv) til alle. Men jeg er stolt av at jeg aldri har lagt ut noe på my story noen gang.

På Facebook sitter jeg ikke å blar og ser på statusoppdateringer, jeg er som regel ikke inne på selve Facebook en gang, jeg oppholder meg på Messenger-appen. Jeg snakker med folk, mine nærmeste. Jeg skriver med mine nærmeste så å si hver dag. Jeg har en bestekompis i Oslo og flere på Andøya der jeg selv er fra. Jeg prøver å være der for mine nærmeste og gi dem tips og råd så godt det går. Til tider kaller jeg meg selv bare for "Psykolog Kristìn" fordi det er slik det føles.

Jeg synes det var litt ironisk i fjor da jeg ble spurt om tips angående kjærlighet og forhold. Siden jeg da var blitt dumpet etter et langt forhold.. Jeg hadde vel ikke noen særlig successrate akkurat. Jeg har vært sammen med folk mens jeg har følt at jeg har måttet ta på meg psykologrollen online, og da har jeg fått kommentarer som:"jeg skjønner ikke at du gidder" osv. Det har ikke med å gidde å gjøre, jeg er litt obsessed og klarer ikke å la være. Jeg setter mine nærmeste foran meg selv og vil bare at alle skal ha det bra, selv om det finnes et uttrykk som sier "you can't please everyone" så vil jeg i det minste prøve.Blogginnlegget var skrevet for 1 år siden. Oh how the tables have turned.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv