hits

Medjattere.

Medjattere er de som aldri har egne meninger, de bare jatter med. For eksempel: Hva skal vi ha til middag i dag? - Det kan du bestemme, samme for meg, jeg vil ha det du vil ha.. listen er lang. Jeg har kjent til folk som har vært i forhold hvor de sier at de aldri krangler, diskuterer eller er uenige. Noen synes kanskje at dette høres ut som paradis på jord men jeg synes det høres rimelig kjedelig ut. For det første så liker jeg en god diskusjon om en seriøs sak og for det andre kunne jeg aldri tenkt meg å vært sammen med noen uten egne meninger.

Jeg liker at andre folk har andre meninger enn meg så lenge de også respekterer at vi er forskjellige og har ulike synspunkt. For å vende det andre veien kan jeg jo også si hvor kjedelig jeg synes det er når folk bare svarer "uansett" når jeg spør om noe.. uansett om spørsmålet er hva vi skal finne på eller hva vi skal spise. Selvfølgelig liker jeg å få viljen min til tider, men ikke å overstyre eller bli overstyrt.

Jeg har blitt veldig styrt tidligere i mitt liv så nå prøver jeg å stå opp for meg selv mer enn noen gang. If you don't stand for something you'll fall for anything.

Én kommentar

Mamma Cass

25.02.2016 kl.19:33

Enig, og så har du dem som ikke takler at en har en annen mening enn dem selv og da bruker jeg å jatte med for unødvendig drama orker jeg ikke. :P

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv