hits

Jeg er samvittighet.

Jeg lurer på når jeg egentlig ble så full av samvittighet, jeg var ikke slik før. Som jeg har skrevet tidligere så var jeg en bitch. Selverklært bitch i det minste. Nå kan jeg nesten ikke si eller gjøre noe før jeg drukner i dårlig samvittighet.

Til tider føles det ut som at alt jeg sier er galt og uansett hva jeg gjør så blir noen såret. Jeg bryr meg alt for mye om andre mennesker tror jeg. Men det får være min byrde, og jeg tror nok ikke det er den dårligste egenskapen å ha.

Jeg bare lurer på når jeg ble slik, for når jeg tenker tilbake på min fortid kan jeg dessverre ikke si det samme. Jeg tror til og med at jeg knuste hjertet til minst en gutt da jeg var ung og ufin. Da jeg trodde jeg var dronningen av verden, og brukte så mye brunkrem at jeg lurte kompiser med at jeg smurte nuggati i ansiktet. Det verste er at jeg ikke synes det er rart at de trodde på meg. . Nå synes jeg ikke at det er rart, der og da synes jeg jo selv at jeg var nydelig med mitt blekte ødelagte tyggishår og brunorange ansikt med kritthvite ører.


18 år gamle Kristìn i Narvik som akkurat hadde innrømmet for sin kjære mor at hun hadde begynt å røyke.. for 2 år siden - da hun var 16.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv