hits

Størst av alt er (kj)ærligheten.

For et par helger siden var kjæresten i Sverige på scootertur, jeg benyttet da sjansen til å ha en todagers full-on partyhelg med bestevenninna mi. Det var kjempekoselig helt til vi dro ut. Humøret mitt dalte. Hvorfor? Jeg møtte da en kompis av kjæresten min som jeg har "kjent"(møtt og snakket med på fest) i over 3 år nå. Vi snakket helt vanlig og plutselig utbryter han: "Jeg vet ikke om jeg egentlig burde fortelle deg dette, men David var utro forrige helg..." Jeg ble stående å nøle et par sekunder før jeg svarte: "Nei? Forrige helg var vi sammen i Sverige..." Men da fortsatte han bare samtalen med at han måtte ha blandet helgene og at det måtte ha vært en annen dag. Jeg stoler selvfølgelig på kjæresten min, spesielt etter så mange år som trofast og ærlig. Men jeg ble jo i dårlig humør ettersom jeg synes at dette var rart og unødvendig. Hva skulle han oppnå med det liksom?

Det endte med at jeg fortalte kjæresten min alt da han kom hjem, og han ble småsur/sjokkert siden han trodde at dette var en god kompis. Helgen etter møtte vi den samme karen ute på byen igjen. Kjæresten min bestemte seg da for å konfrontere han, og jeg ble egentlig litt skeptisk siden jeg så for meg noe slik som: "Nei ka faen, det har æ aldri sagt!" Men kompisen hadde ikke prøvd å skjule det, han svarte bare helt harmonisk: Ja, jeg skulle bare teste forholdet... What the hell?! 

Kjæresten min sa da at han aldri ville høre noe slikt igjen, og vi lot det gå. Men jeg synes fortsatt at det er veldig skummelt med slike folk. For det første så fortsatte han jo å lyve til meg/lure meg selv om jeg tok han i det. For det andre så kom det aldri noen "Æ kødda!"-punchline mens jeg snakket med han. Og for det tredje så tenker jeg at slike folk kan vel starte rykter for alt og ingenting. Neste gang er det vel liksom jeg som har vært utro her i mens han er i Sverige...


Haha, jeg elsker someecards! *gapskratt*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv