hits

The one who got away.

Jeg har såvidt nevnt min første forelskelse i et blogginnlegg tidligere om "min første gang". Jeg var 14 år på denne tiden og jeg falt pladask for en ny gutt i klassen - en langhåret gitarist med isblå øyne og ring i øret. Han likte ikke meg, men han likte kanskje oppmerksomheten siden vi snakket mye på msn og jeg så å si stalket han. Jeg snikfotograferte han og sendte han lapper på skolen. Ikke bare var han langhåret og supersøt i mine øyne, men han hadde akkurat flyttet fra Mosjøen, samme byen som besteforeldrene mine bodde i. Jeg møtte han til og med helt tilfeldig i Mosjøen en gang.

Ikke for å høres selvgod eller "storkar" ut, men han er liksom the one who got away. For å forklare det på en annen måte så er han den eneste jeg har vært hodestups forelsket i uten å ha fått. Siden jeg ble tenåring har jeg vært rimelig heldig og endt opp med guttene jeg ville ha. Men ikke denne karen, på en måte føltes det ut som at han bare lekte med meg men samtidig så er det nok jeg som hadde for høye førhåpninger. Sist gang jeg nevnte han så skrev jeg: "Han snurret meg rundt lillefingeren og hadde han bedt meg om å hoppe fra Risøyhamnbrua så hadde jeg sikkert gjort det også. I ettertid synes jeg at det er litt festlig å tenke på at jeg bare var 14 år og at det hadde så mye og si, senest i fjor ble det tull mellom oss liksom."

Jeg tror jo at alt skjer for en grunn og at til slutt ender man opp der man er ment til å være uansett, så tydeligvis var det ikke ment å være oss. Det er så rart å tenke tilbake på en annen periode i livet hvor helt andre personer var dine nærmeste. Man så fram til helt andre ting og man hadde et helt annet syn på fremtiden enn hva man har nå. Anywayz, jeg kom meg over han til slutt og nå unner jeg han alt godt. Jeg hadde faktisk kontakt med han senest i går. :)


Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke var populær på ungdomsskolen ass....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv