hits

Fun facts.

Jeg hadde lyst til å lage et innlegg med litt random informasjon om meg selv. :)

- Når jeg drikker energidrikker/cider og øl av boks så MÅ jeg rive av åpneren før jeg drikker av boksen. Når folk legger merke til at jeg gjør dette har jeg fått høre at det skyldes "OCD".

- Jeg klarer ikke å gå forbi et vindu/speil uten å speile meg i det. Kjempegøy når jeg innser at det sitter noen inni bilen/innenfor ruten jeg ser meg selv i.

- Jeg spiser alt for sjelden ordentlig middag når jeg ikker er sammen med kjæresten min. Jeg synes det er så kjedelig å både lage middag og spise middag alene. Det er vel hovedgrunnen til at jeg levde på ostepop før.

- Jeg tror på alt folk forteller meg, absolutt alt. Mine nærmeste synes at dette er kjempegøy siden jeg tror på alt av tull og tøys, og alltid lar meg lure...

- Jeg er ganske flink til å huske både navn og nummer, jeg har derimot ikke god retningssans. Dette har endt med flere lange kjøreturer hvor jeg ikke har klart å finne fram. Jeg har også gått meg bort, i fjor gikk jeg meg bort i Bodø.

- Jeg er ikke så glad i å snakke i telefonen men jeg skriver gjerne lange tekster i chatten på Facebook. Men det jeg liker aller best er å bruke Snapchat og "snappe" frem og tilbake.

- Jeg har aldri smakt en dressing som jeg har likt siden jeg synes alle smaker majones. Jeg er derimot veldig glad i salsasaus og holiday-dip.

- Jeg er vegetarianer og har vært det i over 3 år nå, men jeg kunne nok ikke blitt veganer siden jeg er over gjennomsnittet glad i hvitost.

- Jeg har hatt det meste man kan ha av gnagere og smådyr. Jeg har hatt flere hamstere, marsvin, kanin, rotte og nå har jeg to chinchillagutter. Det første jeg gjorde når jeg flyttet hjemmefra var å skaffe meg en rotte med navn Nova. ♥ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv