hits

Forskjellige forhold.

Jeg har vært i et par seriøse forhold siden jeg ble "voksen", men jeg vil påstå at ingen forhold er like.

Jeg har vært i et forhold som var veldig gøy til tider, hver dag var en fest liksom. Jeg føler at vi levde i nået og ikke stresset eller bekymret oss noe særlig over framtiden. Vi gjorde mye gøy sammen som restaurantbesøk, shopping, spontane fester, grilling også videre. Så å si alt vi gjorde innebar alkohol. Nå er jeg i et helt annet forhold. Nå er jeg i et forhold med stabilitet, ærlighet og trivsel. Det er veldig seriøst, og vi kan snakke mye om framtiden og livets store spørsmål. Jeg koser meg veldig sammen med min bubula(big bang theory-referanse). Jeg sier ikke at vi ikke drar på fest, aldri griller eller spiser på restaurant altså. Men det er så mye mer enn bare det.

Det er viktig å være sammen med noen som man kan tulle og skøye med, men som også er der for deg i tunge perioder og i vanskelige stunder. Jeg er nok en ekstremt vanskelig person å være rundt for å prøve å støtte og trøste når jeg er "nede" ettersom jeg alltid stenger meg selv inne og skyver folk unna. Det skal litt til for at jeg virkelig slipper folk inn på meg. Men nå er det jo faktisk ingen andre i verden som kjenner meg bedre enn kjæresten min, vi vokste jo opp/ble voksne sammen. Han er den som har sett meg på mitt verste og fortsatt vil ha meg.

Et forhold kan være fantastisk - så lenge man har kommunikasjon, tillit, ærlighet, frihet og humor. ♥

Nå kjenner jeg at jeg virkelig savner min bebbeh som jeg ikke har sett på 1 uke i morgen. Da kikker vi på 5 år gamle bilder folkens!Én kommentar

Maren

24.03.2016 kl.16:47

Så koselig og så søte dere er:). Fortsatt god påske:):)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv