hits

Drømmetydning.

Jeg har hatt noen rare drømmer i det siste. For eksempel har jeg drømt at jeg måtte ta fagprøven min på nytt igjen, selv om jeg har fagbrev - som jeg også hadde i drømmen. En annen drøm var at jeg ble jaget av en illsint elg... jeg er litt redd for elger så da den begynte å løpe etter meg ved en elvebredde fant jeg ut at jeg skulle prøve å svømme fra den. Det gikk ikke så bra siden jeg egentlig aldri har lært meg å svømme ordentlig.

Alle drømmene mine føles så ekte, selv om jeg i ettertid både kan le og riste på hodet av det jeg skal ha opplevd i drømmen. Jeg har aldri satt meg inn i å lære meg å styre mine egne drømmer. Som regel drømmer jeg om folkene rundt meg, de nærmeste jeg har. Jeg drømmer også en del om dyr, men som oftest i en positiv sammenheng og ikke slik som elg-drømmen min...

Jeg synes drømmetydning virker spennende, og jeg har prøvd å sette meg inn i slike "drømmesymboler" og hva de skulle kunne bety. Men jeg synes drømmer er litt vanskelige. Jeg husker mest og drømmer mest rare ting etter at jeg har konsumert alkohol. Det påstås jo også at man bare husker noen få prosent av det man drømmer, og at man alltid drømmer selv om/når man ikke kan huske noe som helst.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv