hits

Kjærleiken.

Kjærlighet er en investering sies det. Egentlig er jeg ikke så glad i å skrive om kjærlighet, ei heller føler jeg meg så flink til å gi tips og råd når det kommer til kjærleiken... selv om det kanskje er det jeg hjelper mine nærmeste mest med. Jeg lærer så lenger jeg lever.

Nøkkelordene mine er ærlighet, frihet og humor.

Med ærlighet mener jeg at du skal kunne kommunisere med partneren din. Snakke om hva som helst, ha en diskusjon om dagens nyheter eller en samtale om et tema som betyr noe for deg. Hvis man lurer på noe så spør man og vil man ikke vite svaret så spør man ikke. Så enkelt er det faktisk når man bryter det ned i småbiter. Løgner er vel det som ødelegger flest forhold - både vennskap, i samliv og familiehemmeligheter.

"Frihet under ansvar". Selv om man er i et forhold skal man også kunne gjøre egne ting. Ta vare på dine gamle hobbyer og interesser. Man skal heller ikke glemme sine egne venner. Jeg har vært i flere forhold siden jeg ble "voksen" og jeg har erfart at man må gi og ta for at man skal fungere sammen.

Jeg har tidligere vært i forhold som handlet veldig mye om den ene partens venner og familie, og fint lite om mine folk. Da ble det skjevt, og det var ikke noe gøy. I ettertid har jeg unnskyldt meg til både kompiser, venninner og familie. Dette er ikke for å kritisere eller for å gi noen dårlig samvittighet, fordi jeg vet at det fort kan bli slik. Spesielt hvis man bor nærmere den ene partens venner og familie. Når jeg tenker over det er vel egentlig jeg en ganske grei kjæreste siden jeg går best overens med mannfolk og trives best med guttaboys uansett. Det har aldri vært noe problem for noen av mine partnere å ta meg med til kompiser på besøk. Men jeg har vært sammen med mannfolk som absolutt skulle være med til mine venninner og det var ikke like gøy bestandig...

Med humor mener jeg at man skal kunne være seg selv til tusen. Man skal kunne være kjempeteit og barnslig og le av alt. Man skal kunne vise både sin beste og verste side.Et forhold skal være en two-way street. Ikke noe enveiskjørt tull. 50% fra hver part og en dæsj humor så blir det bra! Ingen skal bestemme mer over den andre eller måtte føle seg underdanig.

Blogginnlegget skrev jeg for 1 år siden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv