hits

Innvirkning og inkludering.

Hei, jeg heter Kristìn og i dag har jeg en tilståelse og komme med. Jeg har inkludert mine nærmeste alt for mye når det kommer til kjærlighet og forhold. Jeg har latt deres innvirkning hatt alt for mye å si for meg og mine valg. Men nå er det slutt på det. Selv om jeg håper og tror at mine nærmeste bare vil mitt eget beste så synes jeg at noen av de har en rar måte å vise det på - ved å bli sint når jeg tar egne valg. Jeg trodde at så lenge jeg hadde det bra og trivdes så skulle de rundt meg være fornøyd. Men tydeligvis ikke.

Oppskriften er å ikke inkludere for mye. Jeg har fått mye dritt den siste tiden og jeg vet at jeg må bli flinkere til å åpne meg og si ifra når noe plager meg og når jeg har problemer, jeg skal slutte å være "Miss Independent" hele tiden.

Både venninner og kompiser har klaget på valgene mine, men jeg skjønner egentlig ikke hva problemet er. Jeg må jo bare gjøre det som føles rett for meg. Tar jeg feile valg er det jo jeg som må leve med konsekvensene etterpå uansett. Men men, det er vel i slike situasjoner man får se hvem som virkelig er der for en, uansett hva. Jeg har også opplevd at kompiser og venninner har tatt avgjørelser som jeg ikke var helt enig med eller som jeg synes var dumme valg, men jeg har vel ikke kuttet dem ut, kritisert eller slengt med leppa av den grunn. Selvfølgelig synes jeg det er trist at mine valg skal ødelegge vårt vennskap, men for all del - hvis det skulle så lite til så får det bare være.


Dette blogginnlegget skrev jeg for 1 år siden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv