hits

Avstandsforhold.

Jeg og kjæresten min hadde avstandsforhold for 6 år siden så jeg vet litt om dette temaet og i dag fikk jeg lyst til å dele litt av min erfaring. Etter grunnkurs elektro på videregående flyttet han til Bodø og jeg til Narvik. Så vi bodde hver for oss i 1 år før han flyttet inn hos meg i Narvik og vi bodde der sammen i 1 år før vi flyttet videre sammen - til Sortland.Kan avstandsforhold fungere? Absolutt. Men da må man ha tillitt og stole på hverandre. Det er fordeler med å være i et avstandsforhold også, tro det eller ei.

- Man krangler aldri. Jeg og kjæresten gjorde ikke det i hvert fall. Man vil gjøre det beste ut av tiden man har sammen. Vi koste oss alltid med filmer, turer, shopping, fester og kos. Netflix & chill liksom. ;)

- Man gleder seg og teller ned uker og dager til man skal se hverandre igjen. Jeg husker bussturene med sommerfugler i magen og de søvnløse netterne i forkant hvor jeg var så spent.Ulempene er dessverre flere. Det var jo litt gøy å se hverandre på webcamera eller å snakke i telefonen men det er jo ikke det samme som å fysisk være i samme rom sammen. Jeg husker at vi fortsatt brukte msn på den tiden. Nå for tiden er det jo så mye enklere med Snapchat osv.

Det verste var å ikke vite når vi skulle møtes igjen. Hadde vi en dato eller en ferie i nær framtid så var det greit, men det ble mye savn og jeg gråt en hel del mascara på puten min i den perioden. Heldigvis var vi flinke til å besøke hverandre. Jeg tok bussen til Bodø flere ganger selv om det både var dyrt og tok lang tid. Jeg gikk på bussen i 4-tiden og var ikke framme i Bodø før nærmere 11 på kvelden. Men det var helt greit fordi jeg satt bokstavlig talt å trippet i bussetet i 7 timer.

En gang sneik jeg til og med med meg rotten min i et reisebur i sekken min fordi jeg skulle være der i nærmere 2 uker. Det var i russetiden vår i 2010 da jeg fikk "fri" hos læreren min for å være hos han i 2 uker siden jeg hadde så lite fravær. "Fri" = Jeg fikk med meg skolearbeid da. Og for dere som kanskje synes at det var teit at jeg feiret halve russetiden min med han og Bodin-russen så don't worry - Jeg har vært russ 3 ganger så jeg mistet ikke noe særlig av min egen russetid med mine medruss av den grunn. ;) 2 kommentarer

Thea Linni

17.03.2016 kl.00:07

Åhså utrolig hyggelig å lese :D Jeg har også avstandsforhold. Han bor vel og merke i India :P

Kristìn

17.03.2016 kl.10:46

Thea Linni: Åh wow, det e vel ikke like lætt å besøke kværandre då! :o

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv