hits

Stay together for the kids.

^ Overskriften er en logikk jeg hverken liker eller tror på.

Jeg mener at hvis et par, to individer ikke går særlig godt overens så burde man ikke holde sammen selv om man har barn sammen. Da er det bedre for alle parter med litt avstand. Jeg er ikke skilsmissebarn selv men de fleste jeg har hatt rundt meg siden jeg var liten har vært det. Og det kan jo ikke være all bad, de får jo to julaftener!... Neida. Fra spøk til revolver.

Reiser dere på ferie sammen? Gjør dere noe sammen? Har dere en felles hobby? Sover dere sammen? Hvis svaret er nei og dere ikke engang sover i samme etasje så...

Hvis dere krangler mye og åpenlyst med barn tilstede så burde dere kanskje høre med barnet hva han/hun synes. Barn har lett for å klandre seg selv for de voksne sine problemer. For alt dere vet går kanskje barnet rundt å ønsker at dere skiller dere, for husfredens skyld.Mye krangling og dritt, selv rundt middagsbordet = Kanskje dere virkelig har problemer? Jeg sier ikke at skilsmisse er den eneste utveien, men heller siste utvei. Kommunikasjon og parterapi kan vel også fungere.

Det samme gjelder par eller eks-kjærester som får barn sammen som et siste forsøk på å holde sammen... Hvis det stormer rundt dere allerede så tviler jeg sterkt på at det blir noe særlig bedre av å prøve å stifte en familie sammen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv