hits

En frustrert frue.

Jeg hadde ingen planer for helgen og skulle egentlig bare være hjemme og slappe av siden jeg har vært førkjølet, men ettersom jeg var på bedringens vei uansett så dro jeg på kjempekoselig besøk på fredag og i går ble det pilsing og en liten tur på byen.

For 2 minutter siden så jeg ferdig den siste episoden av Frustrerte Fruer. Nå føler jeg meg litt som en frustrert frue... jeg synes alltid at det er så trist når man er ferdig med en serie. Jeg sitter alltid igjen litt sånn: Hva skal jeg gjøre nå da? Hvordan skal jeg fortsette livet mitt? Satt litt på spissen da men. Haha.

De siste månedene har jeg sett alt av både Prison Break, Scrubs, Making a murderer, Svenske Hollywoodfruer og Frustrerte Fruer. Hva blir det neste tro? Jeg vurderer Sex and the City. Hvorfor er tittelen egentlig oversatt til sex og singelliv? Når ble city til singelliv?
Livets store gåter da gitt.

Én kommentar

Aleksandra

20.03.2016 kl.17:59

Har selv vært forskjøla hele uka, men heldigvis begynner det å gi seg :) Kjenner meg veldig godt i det du sier om serier, blir selv litt små frustrert hver gang jeg fullfører en serie. Like trist hver gang. Hehe! Har forresten ukens blogg konkurranse på bloggen, hadde vært artig om du vil være med! God påske fine du!

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv