hits

Hærregud førr en hærsli dag.

"Miiin dag i daaag, hærregud førr en hærsli dag!"

Denne natten og denne dagen har vært den verste jeg har hatt på lenge. Det er så mye dramatikk i livet mitt for tiden at jeg ikke klarer å håndtere alt. Jeg vil bare rulle meg sammen i en liten ball og kaste meg selv på havet.

 Å ha 2 stykker som kjemper for din tid og oppmerksomhet er ekstremt slitsomt, jeg føler at de står og river meg i hver sin arm og til slutt kommer jeg til å revne på midten. Begge mener at jeg ikke har gitt dem en real sjanse. Unnskyld meg? Hvorfor i guds navn skal jeg bare dele ut sjanser i hytt og gevær? Ding ding ding, kom å hent!... Jeg tror nok ikke det nei.

Nå er jeg så lei at jeg har innsett at jeg må ta grep selv. Jeg må slutte å alltid sette alle andre foran meg selv, og jeg må slutte å prøve å gjøre alle andre fornøyd - For det ender bare med at det backfirer på meg også sitter jeg igjen i dritten. Dritten i midten, også blir alle sur og sint på meg. Jeg kan ikke engang telle på en hånd alle som furtet til meg i natt. Det er greit, jeg har kalt meg for "Psykolog Kristìn" før men det finnes faktisk en grense på hvor mye dritt en person skal klare å takle alene.

Hipp hipp!


Dette blogginnlegget skrev jeg for 1 år siden. Jeg synes at det er helt sykt å tenke på hvor mye livet mitt har forandret seg siden da. Jeg har det mye bedre nå(!) men bare det å lese dette innlegget hit me right in the feels.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv