hits

Idioter.

Å bli kalt idiot er det verste jeg vet. Kall meg gjerne dust, dumming, fjomp eller noe drøyt... men akkurat ordet "idiot" - Jeg kjenner det går kaldt nedover ryggraden bare av å tenke på det.

"En annan färg på buren, för oss idioter" (Kent - Idioter).

Dette blogginnlegget har jeg vurdert å skrive nå i en uke men jeg har aldri satt meg ned for å gjøre det. Det har tært på hjernebarken min og nå var det endelig på tide å få gjort det om til ord. Det kommer sikkert til å bli rotete men jeg er rotete i hodet akkurat nå. Jeg synes det passet godt i dag siden det tordner og buldrer utenfor husveggen.

Jeg skjønner ikke hvordan du kan få deg selv til å være ordentlig verbalt ufin mot et annet menneske. Ikke bare fordi jeg får dårlig samvittighet av den minste lille ting... men jeg blir helt satt ut. Å kalle et annet voksent menneske for ting helt opp i ansiktet er faen meg det verste. Jeg prøver ikke å preike om ordtak som: Har man ikke noe fint å si så behøver man ikke å si noe i det hele tatt... Men, du kan vel prøve å tenke deg litt om før du slenger med leppa.

Som Jenna Marbles og Julien Solomita sier i sine vlogs: Had it!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv