hits

Vennskap.

Dette blogginnlegget skrev jeg for 1 år siden. Mye har endret seg siden da... heldigvis.

Jeg har flere nære venner, og noen av de går ikke overens. Noen av de lurer på hvordan i guds navn jeg tolererer henne hele tiden, eller hvorfor jeg orker å stille opp for han uansett hva. Og hva er egentlig grunnen? At jeg er alt for glad i vedkommende. Noen av mine nærmeste skulle jeg egentlig kuttet ut, jeg har fått høre fra de aller fleste at de ikke skjønner seg på meg og hvordan jeg klarer å ha destruktive mennesker rundt meg. Men jeg er som sagt alt for glad i de, og kanskje litt dumsnill.

Noen av de kan være veldig ufine til tider, egentlig noen real bitches... men jeg bryr meg ikke så veldig siden jeg vet at når jeg virkelig trenger noen så er vedkommende der for meg.

Men det skal noe til for å komme i min "inner circle", egentlig takler jeg hverken mas eller drittslenging men er du allerede innafor så er det mer akseptabelt. Uten å nevne navn så kan jeg jo si at bestekompisen min kaller meg for en tøs og bestejenta mi har jeg disputter med alt for ofte. Men jeg er uansett så alt for glad i de begge to. ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv