hits

Selfie-dronninga.Jeg har blitt kalt for selfie-dronninga flere ganger, ettersom jeg tar en god del selfies. Men det har jeg gjort siden jeg var en neve stor. Jeg har i alle år eksperimentert med bilder av meg selv og bilderedigeringsprogrammer. Jeg tar ikke så mange bilder med speilreflekskamera lengre, det var mer før da jeg hadde min "rosablogg", nå er det mer mobil(VSCO og Instagram) det går i.

"Mange psykologer linker selfier til narsissisme, mental sykdom og avhengighet."

Vel, jeg er jo min egen kritiker. Jeg gransker kanskje bilder av meg selv litt for ofte. Jeg kjenner til alt av arr og skavanker jeg har - både i ansiktet, på armene og kroppen.

Det er ikke alltid like gøy, å ta 325 bilder av seg selv og være fornøyd med 1 eller kanskje 2. Men så er det jo det ene bildet man faktisk er fornøyd med, det hjelper på humøret og selvfølelsen. Enkelte dager kan man føle at man ser bra ut i speilet men at man ikke klarer å fange dette opp med mobilen, eller man kan bli positivt overrasket over hvor bra et bilde ble på en dårlig dag.

Det virker kanskje veldig overfladisk å ha det å ta bilder av seg selv som hobby, men jeg trives som selfie-dronninga jeg. ;)Bare gamle bilder, hei dreads!

2 kommentarer

Atle

31.03.2016 kl.08:30

Det er da ikke noe galt å være selfiedronning da, noen må være det å ;)

Amanda

31.03.2016 kl.08:44

Kjenner mange som er "selfiedronning", så du er ikke den eneste. Bra du trives med det :))

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv