hits

Sykelig sjalu.

For en tid tilbake ble jeg plutselig helt uforventet dratt inn i sjalusidramaet til en kompis. Det fikk meg til å tenke over dette med sjalusi i parforhold. Jenta til kompisen min er ung og veldig sjalu. Hun begynte plutselig å skrive til meg på Facebook og lurte på hva i guds navn jeg hadde gjort med kjæresten hennes. Hadde vi hatt sex? Hadde vi kysset? 

Nei. Vi hadde vært på vorspiel i lag, slik som vi har vært fjorten ganger før uten at det har vært noe problem... Hun begynte å spørre om jeg hadde vært i huset deres, om han hadde noe kallenavn på meg, hvilken farge huset deres hadde, hun sporte om vi kunne møtes for dette var "ikke greit!" og hun skulle ha telefonnummeret mitt. I begynnelsen prøvde jeg å forklare meg og være så hyggelig som mulig, men til slutt ble hun bare ufin, usaklig, barnslig og rett og slett teit så da ga jeg opp.

Jeg prøvde jo å gjøre det beste ut av situasjonen, for kompisen min sin del i hvert fall siden det er han som må liste seg rundt kvinnemennesket. Men det er faktisk noe av det dummeste jeg har vært borti. Jeg har aldri rørt kompisen min noe mer enn å ha gitt han en klem, ei heller har jeg hatt lyst til det. Jeg har kjent han i mange maaange år siden vi kommer fra samme plass, så han er "friendzoned" i mine øyne. Men hun overanalyserte jo alt og sa jeg skulle bare trø meg selv i trynet, reise langt bort, aldri snakke med han igjen og at jeg hadde ødelagt alt.

Kjære lille venn, det er du som ødelegger alt. Og selvfølgelig var alt vinklet mot meg og hvor ille jeg var - hva med å bare stole på kjæresten sin? Hm? Du vet sånn god gammeldags tillit?

2 kommentarer

Bella

19.05.2016 kl.22:28

Æsj for no drit! Takler ikke sjalue damer selv. Jeg har så mange guttevenner, så det er alltid trist hvis noen av de skulle få en dame som er sjalu. Det skjer alt for ofte!

Kristìn

19.05.2016 kl.22:33

Bella: Ja ikke sant. :/ Jeg har dessverre opplevd det før også men ikke i SÅ stor grad som dette kvinnemennesket. *le*

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv