hits

Sommerflørt.

Dette blogginnlegget skrev jeg i fjor. *le*

Det er sommer i lufta, jeg har sett både blomster og bier allerede. Jeg innså akkurat at dette med blomster og bier har jo en dobbel betydning - så ikke misforstå hva jeg mener. ;)

Sommeren er fantastisk. Varme, lys, sol, hav, grilling, pils, solbriller, is, vannmelon. Ja takk! Men jeg har også tenkt over hvor irriterende sommeren kan være. Alle er så forelsket, så lykkelige. De bader sammen, reiser på ferie, sover i telt...

Jeg føler meg ganske ensom til tider. Nesten alle av mine nærmeste har en spesiell person i sitt liv. Jeg har ostepop... Ja, jeg føler på en måte at alle andres liv passerer i revy mens jeg sitter og spiser ostepop. Det er nok litt teit å klage over å føle seg ensom så kort tid etter mitt siste forhold, men i fjor var jeg "flink til å være singel" - da trivdes jeg alene og hadde det topp. Akkurat nå føles det ikke like kult.

Jeg har 3 bestevenninner og alle har fått seg både kjæreste og samboer i år. Hvor er min prins? Kanskje jeg bare trenger en sommerflørt... men jeg er virkelig ikke flink til dette. Jeg kan ikke flørte. Jeg gjør narr av folk, jeg ler av navnet ditt og jeg tuller. Beklager for at jeg er så ødelagt, jeg får skylde på mine tidligere erfaringer.

"Men kanskje du behandler meg som hvem som helst. For du har glemt alt, nei, kanskje du ringer, nei, kanskje bare meg som er så usikker..."2016: Livet mitt er helt forandret. For eksempel så har jeg bare en bestevenninne nå, da jeg skrev innlegget så hadde jeg 3! Dayuuumn... Men jeg er ikke trist av den grunn. Det er jeg selv som har tatt tak i livet mitt og kvittet meg med folk som ikke var bra for meg i utgangspunktet. Hvis det er mer drama og dritt i forholdet ditt enn det er positivitet og glede så er det noe galt. Når jeg sier forhold så mener jeg både vennskapelig og kjæreste-forhold.

Dette med "sommerflørt"... Hva er det egentlig som gjør at folk blir våryr? Er det lyset og varmen fra solen? Temperaturen? Mindre klær? Lange sommernetter med kalde drinker? Bålkos med en kassegitar og allsang? Ikke vet jeg, men jeg liker det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv