hits

Å akseptere seg selv.

Kroppspress på tv, internett og ellers i sosiale medier. Kroppspress inni og utenpå blader og magasiner. Kroppspress på reklamer, kroppspress overalt.

Jeg føler at alle er litt blinde på seg selv egentlig. Jeg kan for eksempel si at jeg selv synes at jeg ser tjukk ut, selv om mine venninner har en helt annen oppfattelse av meg. Jeg tror egentlig at det handler om aksept. Å kunne akseptere seg selv. Men samtidig føler jeg at man aldri blir fornøyd. Selv om man går mye ned i vekt eller opererer seg så tror jeg ikke at man plutselig blir fornøyd av den grunn. Jeg tror heller at man oppdager nye sider av seg selv som man ikke liker. Hvis jeg bruker meg selv som eksempel så kan jeg si at det som plager meg mest med kroppen min er puppene mine og jeg har lyst på silikon, men jeg tror ikke at jeg hadde blitt lykkelig av å operere brystene. Jeg tror bare at jeg hadde funnet en ny kroppsdel å mislike etterhvert. Så til slutt hadde jeg vel vært operert hundre ganger og hatt restylane og botox opp etter ørene.

Jeg skrev et blogginnlegg om dette for noen år siden på min forrige blogg og da husker jeg at jeg ramset opp alt med kroppen min jeg hadde lyst til å fikse på. "Jeg har lyst på silikon i brystene, fettsuging av lår og legger, hvitere tenner, operere nesen, restylane i overleppa og fillers i ansiktet slik at jeg får tydelige kinnbein siden jeg synes at det ser ut som at jeg har bollekinn."

Jeg har fortsatt lyst på silikon, og jeg har lekt med tanken på å fylle restylane i overleppa mi - siden jeg synes at den bare ser ut som en strek når jeg smiler med tennene. Problemet er at jeg er redd for å bli "størrelseblind" og ende opp med tidenes duckface. Lår og legger tildekker jeg så godt det går, du ser meg sjelden med shorts - men det er i hovedsak ikke fordi jeg synes at de er for store men fordi jeg hater cellulittene jeg har på baksiden av lårene.Hvitere tenner er vel ikke så sjokkerende siden man kan oppnå det med både tannkremer og tannbleking hjemme. Jeg hatet nesen min før jeg tok septum(oksering i nesen), nå føler jeg at ringen får mer oppmerksomhet enn nesen i seg selv så folk legger ikke merke til hvor stor den egentlig er. *le* I profil synes jeg derimot at den er grusom og jeg skulle fortsatt ønske at jeg kunne kjøpe meg en søt, liten, operert "blogger-nese". Fillers i ansiktet har jeg fortsatt lyst på men nå har jeg blitt flinkere å sminke meg. Det vil si at jeg bruker contouring som (forhåpentligvis) gir en effekt av fyldigere og tydeligere kinnbein. :)

Moralen i historien er vel: Prøv å aksepter deg selv så godt det går, og tenk deg godt om før du opererer eller endrer på noe. Det du hater med deg selv kan være akkurat det noen andre elsker.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv