hits

Player og flørting.

Jeg er en veldig hyggelig person. Jeg er snill med de som er snill med meg. Jeg tror alltid det beste om folk til det motsatte er bevist. Kanskje er jeg litt for godtroende og dumsnill... Folk har kalt meg både "luremus" og "player" siden jeg liksom skal ha gitt folk falske forhåpninger med å være hyggelig. Hvorfor er det slik at hvis jeg er hyggelig så ser noen mannfolk på det som flørting? Jeg prøver meg ikke på deg selv om jeg smiler og prater hyggelig med deg. Jeg har flere kompiser enn jeg har venninner men det har såklart oppstått vanskelige og kleine situasjoner når det har blitt slik. Jeg hater at man ikke kan være genuint snill lengre uten at folk skal tro at man har en baktanke. Hvis jeg hilser på deg så betyr det ikke at jeg automatisk vil være med deg hjem altså!

For en stund siden så ville en god kompis invitere meg med på fest. Denne kompisen har jeg kjent lenge nå. Jeg har vært hjemme hos han og hengt sammen med han flere ganger både mens jeg har vært i forhold tidligere og mens jeg har vært singel og det har aldri vært noe mer. Plutselig skrev han til meg på Facebook: Er du sammen med en som heter Daniel??? Jeg svarte: David. Ja.

Kompisen min svarte bare med sadface/triste-emojis. Jeg dro ikke på festen siden jeg endte opp på et annet vorspiel og kompisen min unnskyldte seg med at han bare var "kanakkis"(full). I går dro jeg ut på byen og jeg møtte en annen kompis jeg ikke har sett på rundt 1 år, noe av det første han sier er:
"Æ likte ikkje måten du playa han ... på!"

What?! Jeg har vel ikke playet noen. At jeg er i et forhold er vel ingen hemmelighet. Det står på Facebook, Instagram og overalt. Jeg har til og med coverbilde/header av meg og kjæresten på facebookprofilen min. Så at kompisen min ikke har fått med seg dette er faktisk ikke mitt problem. Jeg føler ikke at jeg har gitt han falske forhåpninger heller. Jeg har hverken flørtet eller insinuert noe som helst med han.

Å være player/playe noen synes jeg at er mer enn det uansett. I mine øyne er en player for eksempel en som flørter, gir falske forhåpninger og "led them on" slik at jenter skal falle for det, bli forelsket og ha sex med vedkommende. Også driter han i de etterpå. En som bare er ute etter sex men gir folk falske forhåpninger om et forhold - er en player.

Dessuten har jeg tenkt litt på dette med falske forhåpninger. Det er jo en two-way street. Selv om jeg er hyggelig og positiv, og et mannfolk kanskje håper på noe mer så må de jo uansett klare å tenke såpass rasjonelt at de kan skjønne at jeg ikke nødvendigvis har noen baktanke. Det er faktisk mulig å ha det morsomt sammen ute selv om man ikke har lyst til å dele seng med vedkommende.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv