hits

Faser.

Man må jo prøve ut diverse faser for å se hva man trives med og hvordan man vil ende opp til slutt, det har hvertfall jeg gjort. Jeg vil påstå(og har fått høre) at jeg har vært både "emo" og "barbie/fjortis/bimbo" tidligere.

Dette er det jeg mener med emo. Jeg brukte alt for mye sminke, og mesteparten av sminken hadde jeg under øynene. Jeg kledde meg enten veldig fargerikt eller helt svart. Jeg brukte sløyfer og hadde barnslige motiver på både hårpynt og t-skjorter daglig. Jeg hadde armene fulle av armbånd.

Så flyttet jeg hjemmefra og jeg ble litt vel påvirket av det nye Narvik-miljøet. Med andre ord ble jeg et blondt brunkremtryne. Noen av guttene på skolen kalte meg for oompa loompa, og i ettertid synes jeg selv at jeg så rimelig tøsete ut. Der og da brydde jeg meg fint lite - det må jeg jo ha gjort siden jeg gikk slik i 2 år.

De siste årene har folk kalt meg for hippie... eller hippiesigøyner. Nå har jeg jo ikke dreads lengre så nå for tiden føler jeg ikke at jeg har noen spesiell stil egentlig. Noen dager vil jeg kle meg i helsort med mørk sminke mens andre dager kler jeg meg i fargerike tie-dye "hippieklær". Jeg er bare meg, og det får være evig nok. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv