hits

Hvis du fikk 3 ønsker...

La oss si at du gnikket på en gammel lampe og en magisk ånd dukket opp slik som i Aladdin... og ånden sier at du får oppfylt 3 ønsker. Hva ville du ønsket deg da? "Jeg ville ønsket meg 3 ønsker til" Nei, jeg hater når folk sier det. *le skamløst* Det virker så ekstremt utakknemlig i mine øyne. Hallo, du har jo allerede fått innfridd 3 valgfrie ønsker. Er ikke det nok liksom?

Hva ville jeg ønsket meg da... penger? lykke? drømmejobben? hund? Jeg er ikke en veldig kravstor person, ei heller er jeg vanskelig å blidgjøre. Hadde jeg fått spørsmålet for 1 år siden hadde jeg sikkert svart ostepop, ostepop oooog ostepop. Men nå som jeg forsøker å ikke leve på det lengre *kremt* så ville jeg kanskje svart hund, hus og $$$ cæshmånnis. Ikke for å høres ut som en bortskjemt drittunge men de som sier at lykke ikke kan kjøpes for penger de vet bare ikke hvor man skal shoppe. ;) Neida, men såklart er livet bedre med penger. Det er jo mye mindre bekymringer og en stor byrde som blir løftet av skuldrene til alle og enhver. Har man rikelig med penger så behøver man vel ikke å stresse med regninger, husleie og lån - hvis man har det.

Det er det samme som å vinne i lotto, jeg vet om flere som sier at de hadde sagt opp jobben sin på sekundet og reist på ferie eller flyttet til utlandet. Jeg vet ikke helt jeg. Jeg tror heller at jeg ville prøvd å leve livet som normalt men unne meg selv mer. Plutselig kunne jeg shoppe alt jeg ville ha fra Nelly, spandere på alle vennene mine på byen, dra på konserter, gi til veldedige formål som jeg støtter. Les: Noah og Dyrebeskyttelsen, og ikke minst kjøpt meg min egen snøscooter med el-start. ;)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv