hits

Journalist du liksom.

Jeg har alltid vært glad i å skrive. Selv om musikk har vært en stor del av livet mitt i alle år så har jeg aldri hatt interesse for å kunne skape musikk selv. Ja, jeg har sunget solo på skoleavslutninger på barneskolen og på juleball på ungdomsskolen men jeg lærte meg aldri å spille noe slags instrument. Jeg kan såvidt Smoke on the water og Lisa gikk til skolen på gitar. Ellers vil jeg heller høre på andres stemme, melodi og komponering. Men tanker og meninger - det har jeg mange av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har prøvd meg på gitar flere ganger siden faren min både spiller og bygger gitarer, men jeg har alltid blitt småsur for at jeg ikke har fått til også har jeg gitt opp.

Jeg har vært interessert i å lese også, jeg brukte dag ut og dag inn før på å lese blogger, og før det igjen leste jeg manga. Jeg har også lest et par gode bøker i mitt voksne liv, det vil si mest krim. Jeg forguder Jo Nesbø.

Jeg har alltid hatt lyst til å skrive selv også. Norsk og engelsk var yndlingsfagene mine på skolen før videregående og yrkesfag. Fordi det var da jeg fikk lov til å skrive fritt, når vi fikk oppgaver som innebar noveller, eventyr og fortellinger var jeg veldig fornøyd. Jeg hadde jo en rosablogg i 6 år, som jeg har nevnt tidligere. Men der la jeg mest ut bilder og den handlet om overfladiske ting som dagens antrekk og innkjøp. Nå vil jeg heller skrive om følelser og ekte saker. Jeg vil skrive noe som betyr noe for noen. Jeg vil skrive noe som kanskje kan hjelpe akkurat deg, kjære leser. Jeg vil skrive om livet, at det er det hardeste man noen gang skal gjennom - men at det er verdt det. At all smerte, hjertesorg, tårer og dritt er verdt det. For til slutt ender man opp der man er ment til å være uansett.

Jeg vil skrive noe som kan hjelpe, at ordene mine går inn på en. Jeg påstår ikke at jeg skal klare å endre verden med et par bokstaver, men hvis 1... selv bare én person hadde kommet opp til meg og sagt at ordene mine har betydning så skulle jeg vært veldig fornøyd.

Dette blogginnlegget skrev jeg i fjor og nå i ettertid har jeg opplevd at folk har kommet bort til meg ute og sagt at de liker bloggen min og det jeg skriver om. ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv