hits

Religion?

Jeg har sett så å si alt av Millionaire Matchmaker og Patti sier alltid til sine klienter når de skal ha mini-dates at de skal holde seg til nøytrale emner og ikke diskutere hverken politikk eller religion.

Jeg skjønner det på en måte siden... let's face it - de fleste kriger og disputter som har vært gjennom tidene er på grunn av enten politikk eller religion. Religion og livssyn fascinerer meg. Jeg føler at nå for tiden er det "inn" å være ateist. Det er ikke nok å si at man ikke tror på noen gud eller følger noen religion, nå skal man også stemples som ateist. Jeg er derimot ikke ateist.

Jeg var et veldig religiøst barn. Jeg er kristen, det vil si at jeg er både døpt og konfimert kirkelig. Jeg pleide å lese det nye testamentet på sengen, den første e-posten min fikk passordet "himmelen", og jeg ba ofte. Jeg trodde at man kunne kommunisere med de døde i himmelen når man ba, at himmelen hadde en slags "telefonsvarer" hvor jeg kunne legge igjen beskjeder til mine avdøde besteforeldre. I ettertid synes jeg egentlig at dette var et ganske søtt og uskyldig syn på livet(og døden).

Er jeg fortsatt superkristen? Nei. Jeg går ikke i kirka på søndager akkurat... men jeg er fortsatt medlem av den norske kirke, og skal jeg mot formodning gifte meg en vakker dag så vil jeg gjerne gjøre det i kirka. Jeg var i begravelse for et par måneder siden og nå i helga skal vi i barnedåp. ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv