hits

"Jammen, e det kjøtt???"

Jeg er vegetarianer og det har jeg vært i over 3 år nå. Dere aner ikke hvor mange teite og dumme kommentarer jeg har fått de siste årene. Da jeg ble vegetarianer føler jeg ikke at det var så utbredt - ikke her oppe i nord i hvert fall. Det fantes soyapølse og falafel i frysedisken på rema... ellers spiste jeg for det meste bare supper, gryter og "tilbehør"(les: grønnsaker) til middag.

Nå finnes det jo kjøttdeig, forskjellige typer pølser, burger, schnitzel, nuggets, pizza, kebab, soyabiter og soyafilèt(fejk kyllingfilet liksom), kjøttboller, fiskepinner, bacon(facon) også videre. Sleng henda i været for vegetarnorge folkens!

Jeg forsøkte å forklare soya-erstatninger til en kompis av meg på fest for en stund siden, men alt han svarte var bare: "Jammen, e det kjøtt???" En annen ting jeg synes at er veldig festlig er når jeg nevner soya eller tofu også svarer mange "æsj!"... Hvorfor i guds navn er det æsj?! Du spiser bokstavlig talt et dødt dyr - et lik! mens du kaller min soyaburger for "æsj"... Ok.

I dag grillet jeg og min kjære. Mmmm! ♥ Minimais, blomkål og potet med paprika-potetsalat.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv