hits

Pesten NO. 1

Pesten var en serie med blogginnlegg jeg hadde på min forrige blogg. Pesten = Ting som irriterer meg! Så velkommen til ting som irriterer meg NO. 1. Grunnen til at jeg har kalt dette innlegget "NO. 1" er fordi at det kommer nok til å bli en del slike innlegg. Jeg har valgt å kalle disse innleggene for "Pesten" siden det både er lettere, kortere og morsommere!

💀

- Når jenter gjør seg dummere enn de egentlig er for å prøve å være søt(?) Dette har jeg aldri skjønt, hva er søtt med å ikke forstå? Det verste er når det er veldig tydelig at jenta prøver alt for hardt.

- Folk som aldri kan planlegge noe eller gi meg et klart svar. Jeg vil heller ha et nei, enn et kanskje. Og jeg lurte bare på om du ville være med å se en film i morgen... Jeg spurte ikke om din førstefødte jente kan hete Tallulah Banana.

- Når folk bryter avtaler i siste sekund. Hvis du lar meg få vite det dagen før eller i det minste noen timer før er det greit. Men ikke send meg en melding når jeg står nede på kjøpesenteret og venter på deg. Jeg kledde på meg bh for dette!

- Overivrige folk på kino som kommenterer og ler av alt. Jeg har ikke vært på kino så mange ganger i mitt liv, fordi folk som ler av hver minste lille scene irriterer meg grenseløst.

- Folk som gjerne vil være med på bilder på fest, men hvis de blir lagt ut og delt på det store internettet skal de sette jorda i bevegelse for å få slettet bildene. Samme med folk som alltid lager grimaser på bilder også sier de "æsj, stygt, slett!" Hva med å bare smile eller prøve å se normal ut heller da?

- My Story på Snapchat. Jeg har aldri delt en snap på my story i mitt liv, men jeg må selvfølgelig bla gjennom alt mine venner har delt uansett. Det beste jeg vet er en story på 500 sekunder kun med snaps av biler...

- Folk som syter på Facebook. Jeg skrev min første facebookstatus på i hvert fall 1 år her om dagen og den handlet faktisk om mine invalide ribbein så jeg må jo innrømme at det er lov til å klage en gang i blant. Men jeg synes at alt jeg ser på Facebook er klaging - på været, på sykdom, på nav og norges land.

- Folk som sier A, men ikke B. Har du først begynt å fortelle noe så må du fortelle alt. Dette gjelder også folk som poster statuser på Facebook om hvor trist/sint/sjokkerte de er men når folk spør hvorfor så er svaret alltid "orker ikke å ta det over Facebook"... Hvorfor skrive en slik status i det hele tatt da? Argh.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv