hits

Pesten NO. 2

Her kommer del 2 av "Pesten". Det er det jeg kaller innleggene mine hvor jeg ramser opp ting som irriterer meg. Gøy!

- Når jeg får en ny venneforespørsel på Facebook... Men så var det bare Allãhu Akbar som hadde sporet meg opp gitt. Selvfølgelig kan vi bli venner og dele bilder av katter som kan haz osteburger. Eller ikke.

- Folk som ikke skjønner ironi/sarkasme. Jeg bruker veldig mye ironi og jeg skjønner at dette kan være vanskelig å tyde noen ganger(spesielt over internett), men jeg hater når jeg må forklare at noe bare var en tull. Dette går andre veien også siden jeg kan si noe veldig slemt også ler folk fordi de tror jeg tuller - men egentlig så var jeg så bitchy i utsagnet mitt.

- Folk på butikker som bare står i veien. Åja, du skal bare stå der og sperre hele rulletrappa ja... Unnskyld meg men jeg sniker meg gjerne forbi og henter meg en pakke melk mens du står å leser etikettene på alle flaskene du ser. Du møtte en gammel kjenning som også har en stor handlevogn, selvfølgelig må dere stå å prate og klemme hverandre slik at dere okkuperer hele raden ved kjøledisken.

- Folk som skriver saaakte. Når man ser på Facebook/Skype at noen skriver og skriver og skriver, også kommer svaret: "Ok, vi sees." Jeg satt jo spent og ventet fordi jeg trodde at jeg skulle få en hel bok her!

- Sikkerhetskontrollen på flyplasser. Nei, jeg ble ikke tilfeldig valgt ut. Jeg blir valgt hver gang. Enten så var det rastafara-håret jeg hadde før eller så er det okseringen i nesen. Noe må det i så fall være fordi jeg blir alltid kroppsvisitert.

- Kompiser som går fra meg fordi jeg har på meg Converse. Hvis jeg skal bli med deg på vorspiel, til noen jeg aldri har vært hos før, er det veldig ukult at du etterlater meg i yttergangen fordi at jeg må knyte opp skoene. Dette gjelder selvfølgelig også når jeg skal kle på meg skoene igjen.

- Pene folk som ikke klarer å ta bilder av seg selv. Noen blir penere på bilder mens andre folk blir helt muffins. Jeg mener også at mange(spesielt mannfolk) skulle ha tatt kurs for å lære seg at å ta bilder av seg selv - å holde telefonen under deg er ikke flatterende. Dobbelhake? Score!

- Smågodt på diverse butikker. Jeg er ikke så veldig glad i godteri generelt(bare ostepop) så det er ikke ofte jeg plukker smågodt. Men når jeg faktisk får lyst på det er det ikke så kult å nesten rive ut tenner fordi godteriet er så hardt... siden det sikkert har ligget der i 7 måneder.

- Snyltefolk. Jeg røyker fast, til vanlig, daglig. Så jeg synes det er ekstremt irriterende med folk som røyker på fest - men som ikke kjøper seg siggaretter til fest. Ja, du kan få 1 men ikke kom her å tro at jeg skal være noe sigg-automat hele kvelden. Spesielt når du forsvinner med en gang du har fått en røyk, eller kommer bort til meg bare for å spørre: "Heeei, lenge siden sist! Har du en sigg jeg kan bomme?"

- Å ha bilen din som profilbilde på Facebook, det er ikke kult - det er harry. Samme med å bare ha bilder fra treningssenteret, flexing av muskler, fjellturer, jakt... Jeg sitter bare igjen med følelsen av at du er slitsom.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv