hits

Pesten NO. 3

Her kommer del 3 av "Pesten". Pesten er det jeg kaller innleggene mine om ting som irriterer meg. Enjoy!

- Folk som har støv på hjernen. Jeg er ganske rotete av meg, ikke like ille som jeg var da jeg først flyttet hjemmefra men fortsatt ganske rotete. Folk som vasker hele tiden kan gå å ta seg en bolle med rosiner... Det skal jo tross alt vises at noen bor i huset!

- Allergi. Hvem oppfant dette?! Jeg fikk plutselig allergi for noen år siden. Jeg reagerer på katter og støv. Støv = Betongstøv, veistøv, pollen, badesanden til chinchillaene mine... Ja. Jeg lever på Zyrtec. Enkelte dager er jeg helt ødelagt og kunne like så godt hatt en dorull montert på hodet, mens andre dager merker jeg ikke noe til det.

- Nazi-vegetarianere/veganere. Jeg er vegetarianer selv og jeg liker å provosere litt for moro skyld... men jeg har ingen problemer med å sitte ved samme bord som noen som spiser en brødskive med skinke. Jeg tenker slik at på lik linje som jeg vil bli respektert for mitt valg må jo jeg også respektere de som velger å være kjøttetere.

- Fremmede, spesielt mindreårige som spør meg om å få "bomme en sigg" eller om jeg kan kjøpe de alkohol. Dette har jeg heldigvis ikke opplevd på en god stund nå, men da jeg bodde i Narvik skjedde det litt for ofte. De som spurte var såklart de kule kidsa som hang på senteret dag ut og dag inn.

- Når folk hoster på meg, i samme retning som ansiktet mitt. Uansett om det ikke er fordi du er syk. Jeg har opplevd dette så mange ganger, spesielt når jeg står ute å røyker med folk. Gå bort!

- Butikkfolk som følger etter meg. Etter at jeg har svart nei og at jeg bare vil se meg rundt når du spør om jeg trenger hjelp, så trenger du ikke å følge etter meg altså. Jeg er ikke kriminell. Selv om jeg kanskje ser litt barsk og skummel ut. ;)

- Sterke lukter på bussen. Gamle damer som oser bestemorparfyme... Hvorfor skal gamle kjerringer alltid bruke slike intense dufter? Folk som setter seg ned å spiser lasagne/pizza på buss er også irriterende.

- At jeg alltid møter folk jeg kjenner når jeg skal snike meg på butikken uten sminke. Hvis jeg selv føler at jeg har en bra dag og er fornøyd med utseendet så treffer jeg ingen...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv